Futbol internacional

Matthijs de Ligt jugarà a la Juventus

Segons ha avançat el periodista Oriol Domènech al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio, el central holandès de l'Ajax té decidit en un 100% el seu fitxatge pel conjunt italià

Actualitzat

Matthijs de Ligt jugarà a la Juventus de Torí a partir de la propera temporada. Segons va avançar ahir el periodista Oriol Domènech al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio, el central holandès de l'Ajax tindria decidit en un 95% el seu fitxatge pel conjunt italià i hauria descartat les ofertes del Barça i el París Saint-Germain. Només un dia després d'aquest anunci, el mateix Oriol Domènech ha donat per fet el fitxatge en un 100% després que el Barça ha decidit no fer cap més moviment per intentar la seva contractació.

De Ligt, de només 19 anys, era un dels objectius prioritaris del club blaugrana per reforçar la defensa, però finalment el futbolista ha pres la decisió d'acceptar l'oferta de la Juve, tot i que el seu desig era el de vestir la samarreta del Barça juntament amb el seu amic i compatriota Frenkie de Jong.

En el futur contracte de De Ligt amb la Juventus, hi haurà una clàusula de sortida xifrada en 150 milions d'euros en la qual el jugador holandès podria marxar pagant aquesta quantitat de diners.

"Sempre vaig voler ser Cristiano Ronaldo"

Mentre s'espera que el seu fitxatge per la Juve es faci oficial en els pròxims dies, De Ligt es troba de vacances amb la seva parella abans de desvelar el seu futur. Tot i això, el jove central holandès ha fet un gest de complicitat amb Cristiano Ronaldo en una entrevista a la revista "Voetbal International" on assegura que sempre ha volgut ser com el crac portuguès.

"Vam arribar a la conclusió que sempre vaig voler ser Cristiano Ronaldo quan jugàvem a futbol al jardí. Això va ser especialment en la seva època quan jugava al Manchester United. La meva primera samarreta de futbol també va ser seva"

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut