Ral·li Dakar

Matthias Walkner s'adjudica el seu primer Dakar en motos en una última etapa amb victòria de Kevin Benavides

El pilot de KTM s'ha imposat en la classificació general amb 16 minuts i 53 segons d'avantage sobre Kevin Benavides i més de 23 respecte a Toby Price. Gerard Farré, cinquè, el millor català

Actualitzat

L'austríac Matthias Walkner (KTM) s'ha proclamat guanyador del Dakar 2018 en motos després de culminar la catorzena i última etapa del ral·li, que s'ha adjudicat l'argentí Kevin Benavides (Honda) per assegurar-se el segon lloc del podi.
 
Walkner es converteix així en el primer austríac a guanyar el ral·li més dur del món, i ho fa, a més, al manillar d'una moto austríaca, la mateixa marca que domina el Dakar des de fa disset anys, tot i que aquesta vegada els pilots d'Honda i Yamaha han plantar molta batalla.
 
Benavides ha acabat segon a 16 minuts i 53 segons de Walkner, mentre que la tercera posició ha estat per a l'australià Toby Price (KTM), guanyador del Dakar del 2016.

El millor català classificat en motos ha estat Gerard Farrés, que ha acabat cinquè i no ha pogut repetir el tercer lloc del podi de l'any passat. Dani Oliveras ha estat novè, Joan Pedrero, onzè, i Laia Sanz ha estat de nou la primera dona amb una meritòria dotzena posició.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut