Toby Price s'ha beneficiat de l'abandó de Ricky Brabec (EFE)
Dakar

Matthias Walkner guanya la vuitena etapa i Toby Price és el nou líder en motos

El pilot australià de KTM s'ha beneficiat de l'abandó de Ricky Brabec per un problema mecànic i s'ha situat primer de la classificació general després d'acabar tercer de la jornada, a 1 minut i 13 segons de l'austríac Matthias Walkner

Actualitzat

Toby Price és el nou líder del Dakar en motos després de la vuitena etapa, de 360 quilòmetres cronometrats entre San Juan de Marcona i Pisco. El pilot australià de KTM s'ha beneficiat de l'abandó de Ricky Brabec per un problema mecànic i s'ha situat primer de la classificació general després d'acabar tercer de la jornada, a 1 minut i 13 segons de l'austríac Matthias Walkner, el més ràpid, al davant del xilè Pablo Quintanilla.

A la general, Price té 1 minut i 13 segons d'avantatge sobre Quintanilla i 6.35 respecte a Walkner, mentre que el francès Adrien van Beveren, que sortia segon, ha cedit gairebé 12 minuts i baixa a la cinquena posició a 9.54 del liderat, superat també pel britànic Sam Sunderland, quart, a 6.38 del líder.

Per la seva banda, Oriol Mena es consolida com el millor català d'aquesta categoria. El pilot maresmenc ha acabat dotzè de l'etapa a més de 24 minuts de Walkner i ocupa l'onzena posició de la general a 1 hora i 49 minuts del líder.

A només dues etapes per acabar el ral·li, els cinc primers classificats de la general estan separats per menys de 10 minuts i es preveu una lluita aferrissada per la victòria final a Lima.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut