Matías Vargas ha participat en el primer entrenament com a jugador de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Matías Vargas participa en el seu primer entrenament amb l'Espanyol

Tot i entrenar-se al mateix ritme que els seus companys, no està previst que l'argentí participi aquest dimarts al vespre en el partit amistós que l'Espanyol disputa contra el Peralada

Actualitzat

L'Espanyol 2019-20 ja fa dies que està concentrat a Navata per preparar l'exigent nova temporada, que, ni més ni menys, comença amb el repte de tornar a jugar a Europa dotze anys després. El primer partit, marcat en vermell en el calendari, està previst per al dijous 25 de juliol.

Abans, però, David Gallego té molta feina per imprimir en els seus jugadors la seva filosofia de joc. Per això, a banda dels entrenaments intensos, el conjunt blanc-i-blau té previstos diversos partits amistosos, el primer dels quals es disputa aquest mateix dimarts 16 de juliol contra el Peralada i es podrà veure en directe per Esport3 a partir de les 19.25.

El flamant nou fitxatge de l'Espanyol, Matías Vargas, que es va incorporar a l'estada de Navata dilluns al vespre, ja s'ha entrenat amb els seus nous companys de vestidor en la sessió matinal d'aquest dimarts. S'ha exercitat al mateix ritme que els seus companys però, en principi, no està previst que participi en el duel contra el Peralada d'aquesta tarda.

Tal com va anunciar David Gallego a la roda de premsa prèvia al partit contra l'equip empordanenc, la seva intenció és que tots els seus futbolistes tinguin minuts en els partits amistosos per acabar de valorar els recursos de què disposa de cara al debut europeu.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut