Espanyol

Matías Vargas: "M'agrada provar nous sistemes i aprendre"

L'extrem argentí de l'Espanyol ha explicat en roda de premsa que amb 22 anys és molt jove i que està disposat a provar nous sistemes i a seguir aprenent tant amb David Gallego com ara amb Pablo Machín

Actualitzat

L'extrem argentí de l'Espanyol Matías Vargas ha explicat en roda de premsa que amb 22 anys és molt jove i que està disposat a provar nous sistemes i a seguir aprenent com ja va fer amb David Gallego i ara amb Pablo Machín.

"A mi m'agrada provar sistemes, aprendre. Jo el que vull és aprendre i un sempre va aprenent. Així com vaig aprendre de David i vaig treure les coses positives que es pot agafar d'algú, espero el mateix de Machín. Poder aprendre el màxim d'ell, així com dels meus companys i de tot. Tinc 22 anys i vull aprendre."

El Monito Vargas ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que "cal ser autocrític" davant la situació de l'equip blanc-i-blau en la classificació, però està segur que es revertirà aquest escenari.

"Cal ser autocrític. Ningú esperava començar així ni ser on som. És frustrant i dolorós quan se'n va un entrenador, però ara hem de mirar endavant."

Finalment, Vargas s'ha mostrat convençut que la proposta del nou tècnic, Pablo Machín, s'ajustarà a les característiques de la plantilla.

"Hi ha una plantilla molt rica per fer-ho. Ens ha donat una molt bona impressió. Estem treballant molt i esperem que tot sigui positiu."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut