Valbuena i Benzema, companys a la selecció francesa (Reuters)
Valbuena i Benzema, companys a la selecció francesa (Reuters)
Futbol internacional

Mathieu Valbuena: "Karim Benzema em va fer agafar por"

El jugador de l'Olympique de Lió va explicar davant la jutgessa que porta el presumpte cas d'extorsió que el davanter del Reial Madrid volia fer d'intermediari amb les persones que tenien la gravació del vídeo

Pau RodríguezActualitzat

Mathieu Valbuena va assegurar el passat mes de novembre, davant la jutgessa que investiga el presumpte cas de xantatge al jugador de l'Olympique de Lió, que el davanter del Reial Madrid Karim Benzema li va fer "agafar por", segons ha publicat aquest dilluns el diari francès "Le Monde". "Em va assegurar que havia vist el vídeo, em va fer agafar por", va explicar Valbuena.

El jugador blanc va avisar Valbuena que havia vist el vídeo sexual que va originar el cas d'extorsió i que les persones que tenien la gravació a les seves mans eren "molt dolentes". Benzema va aprofitar per fer d'intermediari entre el jugador de l'Olympique de Lió i les persones que tenien el vídeo, suggerint que es posés en contacte amb un amic del madridista, Karim Zenati.

Valbuena va explicar que, al principi, només pensava que Benzema l'estava informant, però es va començar a espantar quan el davanter blanc va insistir a presentar-li el seu amic, tot i que mai el va incitar a pagar ni es va mostrar agressiu. "L'objectiu era trobar-me amb Zenati, però sé que les coses no es fan gratuïtament", va assegurar el jugador de l'Olympique de Lió.

Aquesta filtració de les declaracions a la jutgessa arriben un dia després que Valbuena assegurés en una entrevista a la cadena de televisió francesa "TF1" que seria possible tornar a compartir vestuari amb Benzema a la selecció. "Esclar, tot és possible, no hi hauria cap problema", va reconèixer el jugador de l'Olympique de Lió.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut