Lliga de Campions

Mateu Morey: "No renunciarem en cap moment a tenir la pilota perquè és el nostre joc"

Mateu Morey, provinent de la Masia del FC Barcelona aquest mateix estiu, analitza les claus del seu nou equip de cara el duel contra el Barça

Jordi SunyerActualitzat

Aquest estiu ha canviat el blaugrana pel groc-i-negre. Una lesió a l'espatlla li ha tallat la progressió, però Mateu Morey, de Petra, al Pla de Mallorca, està convençut que està en el bon camí.

"Crec que no m'he equivocat, crec que he triat un dels millors clubs del món, que puc seguir creixent. El que em va estirar més va ser el fet de poder estar al primer equip i tenir les oportunitats d'estar a dalt. Això no ho podia tenir al Barça".

El Borussia ha fet fitxatges per intentar classificar-se per als vuitens, i amb una aposta valenta de joc: control, rapidesa i pressió:

"No renunciarem en cap moment a tenir la pilota perquè és el nostre joc, ens sentim més còmodes tenint la pilota que no pas corrent-hi al darrere. Tenim jugadors ràpids i bona pressió, així que apostem per un plantejament atrevit".

Dels seus primers mesos a l'equip alemany, explica:

"Qui m'ha impressionat més és Marco Reus, perquè des de la primera passada veus que és un jugador diferent".

I sobre la possibilitat que Messi pugui jugar el partit, afirma:

"Per a nosaltres és millor que no jugui Messi, perquè sempre és un plus més. Nosaltres tenim l'afició i tenim el mur i jugar amb el seu suport és com jugar amb un més."

I tot i que està molt agraït al Barça, res de cor dividit.

" Vull els tres punts per a nosaltres. Encara que el Barça hagi de perdre avui, per mi no és cap problema. Ara estic al Borussia i tant de bo puguem guanyar el partit."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut