Mateu Lahoz, conversant amb Leo Messi durant el partit
Mateu Lahoz, conversant amb Leo Messi durant el partit
Mundial 2022

Frenkie de Jong: "La grandesa de Messi pot haver influït en Mateu Lahoz"

Mateu Lahoz treu de polleguera l'Argentina i els Països Baixos en un partit d'alt voltatge

Redacció Esport3Actualitzat

Quan Mateu Lahoz va ser designat l'àrbitre del Països Baixos-Argentina, molts es van endur les mans al cap. Alguns perquè ja el coneixien de la Lliga espanyola, d'altres perquè sabien com era la seva forma d'arbitrar. Avui, l'àrbitre valencià ha tornat a deixar a tots dos equips mosques.

Els Països Baixos han criticat amb efervescència l'entrada de Leandro Paredes sobre Nathan Aké, al minut 88. La jugada ha acabat amb una tangana monumental amb empentes incloses. Lahoz ho ha resolt amb una única targeta groga, per al mateix Paredes. Els neerlandesos, no obstant això, han demanat sense èxit que el color de la targeta fos un altre.

 

Per la seva banda, l'Argentina ha entrat en erupció quan ha vist el temps que Lahoz ha afegit al partit: 10 minuts! De fet, el partit ja estava acabat quan l'àrbitre ha assenyalat una falta al frontal de l'àrea que ha acabat suposant el gol de l'empat neerlandès.

 

Messi, el Dibu, Agüero i de Jong disparen amb bala

Només acabar el partit, els jugadors argentins han criticat durament la tasca de Mateu Lahoz. Messi ha estat molt clar.

"Làrbitre ho ha fet malament durant tot el partit, sempre et jugava en contra. L'últim gol no era falta. Dins del camp tens la sensació que et vol inclinar el partit"

En la mateixa línia han anat les paraules d'Emiliano Martínez, porter de la selecció argentina.

"Com que Espanya va quedar fora, volia que nosaltres també quedéssim fora"

Fins i tot el Kun Agüero, al minut 18 del partit entre Països Baixos i Argentina ja ha deixat un missatge a les xarxes.

Un dels jugadors neerlandesos que ha expressat la seva frustració ha estat Frenkie de Jong, que ha qualificat l'actuació de l'àrbitre valencià d'"escandalosa". El migcampista blaugrana no ha dubtat a apuntar que Lahoz va perdre el control del partit a la pròrroga i va afavorir els argentins.

"Tan aviat com va acabar el temps reglamentari van anar a buscar-lo. A partir d'aquell moment només va xiular per a l'Argentina. Va ser realment escandalós. Crec que va perdre el rumb a la pròrroga. La grandesa de Lionel Messi hi podria haver influït."

Frenkie de Jong, al final del partit amb els ulls plorosos
ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut