Mateu Alemany en una imatge d'arxiu
Mateu Alemany en una imatge d'arxiu
barça

Mateu Alemany fa marxa enrere i seguirà al Barça

Tot i que l'home dels fitxatges de Laporta havia rebut una oferta econòmica desmesurada de l'Aston Villa, ha canviat d'opinió i s'ha tornat a posar a disposició del club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Quinze dies després que el FC Barcelona comuniqués que Mateu Alemany es desvincularia de l'entitat el 30 de juny, avui TV3 ha pogut saber que Alemany ha fet marxa enrere i ha proposat a Joan Laporta seguir com a director de futbol al Barça.

La notícia va tenir un gran impacte al si del club, ja que Mateu havia rebut una oferta econòmica astronòmica de part de l'Aston Villa anglès que el Barça no havia pogut igualar.

Ara, hi ha hagut un gir radical en el futur de la direcció esportiva del Barça i l'executiu s'ha reunit amb Joan Laporta per oferir-se a seguir al capdavant del projecte esportiu culer, ja que considera que pot ajudar a completar el projecte esportiu que va iniciar fa dos anys.

La renúncia a l'Aston Villa tindria a veure amb la visita que ha fet recentment Mateu Alemany al club anglès i que l'hauria fet repensar la seva decisió. Segons Gerard Romero a Jijantes, aquest dimecres a la tarda hi ha una reunió entre Deco (qui havia de substituir Alemany); el mateix Mateu Alemany; el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i Alejandro Echevarría, mà dreta de Joan Laporta.


Com es farà l'encaix?

Laporta està meditant com encaixar tota l'estructura esportiva després de la nova decisió de Mateu Alemany, que el club blaugrana ha descartat que estigui relacionada amb el comiat de Jordi Cruyff.

Però el cert és que en l'equació hi ha tres factors fonamentals:

  • La voluntat ara d'Alemany de continuar com a director de futbol
  • L'acord al qual s'havia arribat ja amb Deco perquè substituís Alemany
  • La marxa de Jordi Cruyff com a director esportiu

El Barça intentaria ara veure com encaixa les peces i potser preveure una dupla entre Alemany i Deco. Des del club, han aclarit que Alemany ha demanat seguir cobrant el mateix que ara.

 

L'Aston Villa ja n'està al cas

L'Aston Villa, l'equip al qual havia d'anar Mateu Alemany, ja sap que no podrà comptar amb el director de futbol del Barça. 

L'equip anglès ja ho tenia tot pactat amb Alemany, a qui anaven a pagar 5 milions d'euros per temporada, una xifra que triplica a la que cobra al club blaugrana.

Anar al contingut