Mohoric celebra la seva victòria en la desena etapa (@giroditalia)
Ciclisme

Matej Mohoric s'imposa en la desena etapa del Giro, la més llarga d'aquesta edició

L'eslovè ha guanyat l'alemany Nico Denz en l'esprint final en una jornada en què Simon Yates ha mantingut la "maglia" rosa i Esteban Chaves ha perdut la segona posició i totes les opcions de lluitar pel triomf

Actualitzat

L'eslovè Matej Mohoric s'ha emportat la victòria en la desena etapa del Giro, la més llarga d'aquesta edició amb 239 quilòmetres de recorregut entre Penne i Gualdo Tadino. Mohoric s'ha imposat en l'esprint final a l'alemany Nico Denz, el seu company de fuga, mentre que el gran grup ha arribat a 34 segons del guanyador encapçalat per Sam Bennet.

Simon Yates manté un dia més la maglia rosa de líder de la classificació en una jornada pèssima per al seu company d'equip, el colombià Esteban Chaves, fins avui segon, però que s'ha deixat més de 25 minuts en meta afectat per una alèrgia i s'acomiada de qualsevol opció de lluitar pel podi final. Yates segueix liderant la general amb 41 segons d'avantatge sobre Tom Dumoulin i 46 respecte a Thibaut Pinot.

Aquest dimecres es disputarà l'onzena etapa, de 156 quilòmetres entre Asís i Osimo, i que teòricament no ha de produir canvis a la classificació general.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut