Allegri seguirà a la banqueta de la Juve fins al 2020 (Reuters)
Futbol internacional

Massimiliano Allegri renova el contracte com a entrenador de la Juventus fins al 2020

El tècnic toscà ha arribat a un acord per seguir a la banqueta del conjunt torinès només quatre dies després de perdre la seva segona final de la Lliga de Campions

Actualitzat

Massimiliano Allegri ha renovat el contracte amb la Juventus de Torí fins al 30 de juny del 2020, segons ha informat aquest dimecres el campió italià en un comunicat oficial. Amb aquesta renovació i millora de contracte, el tècnic italià descarta l'estratosfèrica oferta del París Saint-Germain.

"Ara és oficial: Massimiliano Allegri ha renovat el seu contracte amb la Juventus. Una relació que, des del començament, el juliol del 2014, ha permès a l'equip seguir creixent a Itàlia i consolidar cada vegada més la seva posició en l'elit del futbol europeu", assegura el club italià.
 
El tècnic toscà havia declarat dissabte passat, després de perdre la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, que necessitava reunir-se amb el club per prendre una decisió sobre el seu futur. Només quatre dies després, Allegri ha arribat a un acord per continuar al càrrec.
 
Tot i perdre dues finals de la Lliga de Campions amb la Juventus, Allegri ha aconseguit un palmarès d'alt nivell amb el club torinès, amb tres lligues i tres copes d'Itàlia en tres temporades. En els 114 partits de la Sèrie A que ha dirigit a la banqueta dels torinesos, Allegri ha sumat 84 victòries, 17 empats i només 13 derrotes, fet que suposa una mitjana de 2,36 punts per partit.

Un cop firmada la renovació de contracte, el tècnic començarà a planejar el pròxim mercat de fitxatges de la Juventus, que de moment ja ha incorporat el jove migcampista uruguaià Rodrigo Bentancur, procedent del Boca Juniors.

Anar al contingut