Jaume Masià ha tornat a guanyar al Circuit de Motorland
Jaume Masià ha tornat a guanyar al Circuit de Motorland (EFE)
MotoGP

Jaume Masià repeteix a Motorland i Albert Arenas es queda a les portes del podi

Albert Arenas s'ha hagut de conformar amb la quarta posició tot i que ha sigut el pilot amb més determinació per assumir el comandament de la cursa; Amb 75 punts en joc, Arenas lidera la classificació amb 157 punts

Noel RodríguezActualitzat

Jaume Masià ha tornat a guanyar al Circuit de Motorland, tal com va fer fa una setmana al Gran Premi d'Aragó. El pilot d'Algemesí ha aprofitat la potència de la seva Honda per superar Albert Arenas a la recta llarga del circuit a l'última volta i apuntar-se el segon triomf de la temporada. El triomf de Masià, a més, li ha donat la victòria número 800 a Honda al mundial de motociclisme. L'han acompanyat al podi els japonesos Ayumu Sasaki i Kaito Toba.

Albert Arenas s'ha hagut de conformar amb la quarta posició tot i que ha sigut el pilot amb més determinació per assumir el comandament de la cursa. Malgrat quedar-se sense pujar al podi, el gironí és una mica més líder del mundial perquè ha tornat a acabar per davant d'Ai Ogura (9è) i Celestino Vietti (5è).

Amb 75 punts en joc, Arenas lidera la classificació amb 157 punts, Ogura és segon amb 138, Celestino Vietti tercer amb 137 i després d'aquesta doble victòria a Motorland Jaume Masià ja és quart i entra de ple en la lluita pel mundial amb 133 punts.

 

 

Anar al contingut