Barça

Mascherano s'entrena a les ordres de Guardiola abans de marxar amb la seva selecció

El calendari FIFA ha tornat a irrompre en la rutina del Barça i Guardiola només ha disposat avui de set futbolistes del primer equip, per culpa dels compromisos internacionals. Un dels que s'ha posat a les ordres del tècnic abans de marxar amb la seva selecció ha estat el nou reforç, Javier Mascherano. El capità de l'albiceleste no ha volgut marxar sense provar una sessió dirigida per Guardiola, i s'ha exercitat amb alguns dels seus nous companys: Pinto, Abidal, Maxwell, Adriano, Keita i Alves. Aquest últim ho ha fet de manera voluntària, ja que tot i que la selecció brasilera es concentra el dia 2, el jugador tenia festa.

Actualitzat
Quan l'entrenador ha arribat al camp, els set jugadors del primer equip que s'han quedat a Barcelona feien petar la xerrada. Guardiola, per trencar el gel, ha saludat Mascherano. Per poder fer un entrenament digne, el primer equip ha hagut de recórrer al filial. Salutació de Guardiola i Luis Enrique, i salutació de Pinto, Alves, Abidal, Maxwell, Keita, Adriano i Mascherano amb tots els jugadors del Barça B.

Guardiola ha tingut un moment per a Oriol Romeu, el mig centre que va ser titular en el primer partit oficial d'aquesta temporada a Sevilla, i que amb l'arribada de Mascherano ho tindrà difícil per poder tenir minuts en el primer equip.

Mascherano no ha volgut protagonisme. Ha preferit mantenir-se en segon terme. Un pèl tímid. Ja en els clàssics rondos, ha anat agafant confiança en aquesta primera presa de contacte fins que s'ha convertit en un més del grup. L'argentí viatjarà aquesta tarda cap al seu país. El dia 7 té compromís amb la seva selecció contra Espanya. Jugarà al costat de dos companys nous, Messi i Milito, i contra vuit companys nous Valdés, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Villa.

Per cert, Guardiola comptava amb Mascherano, però ha tingut una sopresa. Dani Alves avui tenia festa, però ha preferit entrenar-se. Quan l'ha vist, ha semblat fins i tot que el renyava i que l'acabaria enviant cap a casa. Però l'ha deixat quedar-se i Alves ho ha aprofitat no se sap ben bé si per donar lliçons de futbol o de ball, a Maxwell i Adriano.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut