Mascherano
Mascherano, a la final del Mundial de Clubs contra el River Plate (Reuters)
Futbol

Mascherano: "Arribarà un moment en què no podré estar a l'altura de les exigències del Barça"

El central blaugrana reflexiona sobre el seu futur esportiu en una entrevista que publica el diari argentí "Clarín"

Actualitzat

Javier Mascherano ha desvelat alguns detalls sobre el seu futur en una entrevista que ha publicat el diari argentí "Clarín" aquest divendres. El central i mig centre blaugrana parla principalment sobre l'activitat més recent i els pròxims objectius de la selecció "albiceleste", però també dedica un temps a la reflexió personal.

Tan lúcid com sempre, Mascherano reconeix que no es veu retirant-se al Barça, per una estricta raó de rendiment i edat: "Arribarà un moment en què per l'edat no podré estar a l'altura de les exigències del Barça, sobretot físicament. Jugar entre 60 i 70 partits per temporada no és senzill. Hauré de jugar en un equip que tingui una exigència física més concorde amb el que pugui rendir. Veuré fins a on puc arribar donant el màxim," ha reconegut el jugador, que farà 32 anys aquest estiu.

El "Jefecito", que es mostra content i agraït per haver passat "els millors anys de la meva carrera" en un equip triomfant com el Barça, no descarta tornar al River Plate abans de penjar les botes.

També ha opinat sobre els incidents a l'aeroport de Tòquio protagonitzats per l'afició argentina després de la final del Mundial de Clubs. "A Ningú li agrada que l'insultin. Entenc que la gent pugui sentir-se molesta o dolguda [per la derrota a la final]. Jo sempre vaig tractar de ser el més respectuós possible, i més amb el River, el club on em vaig formar. Va ser molt especial per mi jugar contra el River. Així l'hi vaig expressar a Enzo (Francescoli), al president (Rodolfo d'Onofrio) i als encarregats del material, als quals m'estimo molt. Tornant al fet en si, no estic molest."

Anar al contingut