Futbol

El presentador espatlla la gala de la Pilota d'Or amb un comentari masclista

El copresentador de la gala va preguntar a Ada Hegerberg, quan acabava de rebre la primera Pilota d'Or femenina, si sabia fer "twerking"

Actualitzat

El que havia de ser un acte per a la normalització de la dona en el món del futbol amb l'entrega de la primera Pilota d'Or femenina va acabar fent l'efecte contrari per un comentari fora de lloc de Martin Solveig, un dels presentadors de la gala. Va ser en el moment en què la davantera noruega Ada Hegerberg havia pujat a l'escenari per recollir el prestigiós guardó.

Hegerberg, una de les grans figures de l'Olympique de Lió, el vigent campió d'Europa, va fer un discurs encoratjant les nenes a creure en elles mateixes i va ressaltar la importància que un premi com la Pilota d'Or podia tenir per normalitzar la situació de les dones en un àmbit tant habitualment masculí com el futbol.

Va ser aleshores quan Solveig, DJ i animador de la gala, la va vessar preguntant-li a Hegerberg si sabia fer "twerking", expressió que es podria traduir al castellà com "perreo". 

Arran de les queixes que ha aixecat el comentari, Solveig s'ha afanyat a demanar disculpes a les xarxes socials. Però el mal ja estava fet.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut