Futbol

Martín Montoya fitxa pel València després de rescindir el seu contracte amb el Barça

El lateral català ha arribat a un acord amb el Barça per obtenir la carta de llibertat tot i tenir contracte en vigor fins al 2018 i s'ha compromès amb el club xe fins al 30 de juny del 2020

Actualitzat

Martín Montoya ja és de forma oficial nou jugador del València per a les tres pròximes temporades després de rescindir el seu contracte amb el FC Barcelona. El lateral català ha arribat a un acord amb el club blaugrana per obtenir la carta de llibertat tot i tenir contracte en vigor fins al 2018 i s'ha compromès amb el club xe fins al 30 de juny del 2020.

Internacional espanyol amb les categories inferiors de la selecció espanyola, Montoya, de 25 anys, era un dels laterals drets amb més projecció del planter blaugrana, però mai no ha acabat de consolidar-se en el primer equip. Amb l'arribada de Luis Enrique a la banqueta, el seu protagonisme va ser cada vegada més escàs i, després de dues cessions -primer a l'Inter de Milà i després al Betis-, Montoya ha posat punt i final a una etapa de disset anys com a futbolista del Barça.

Montoya va entrar al Barça amb vuit anys i va passar per totes les categories fins a debutar amb el primer equip el 2011 amb Pep Guardiola a la banqueta. El jugador de Viladecans serà presentat aquest dimarts al migdia com a nou jugador valencianista en un acte que es farà a la ciutat esportiva de Paterna.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut