(@CayetanoGi)
Bàsquet

Marta Xargay fitxa per l'Uni Girona

L'aler gironina és el reforç d'hivern per a la plantilla de l'Spar Citylift Girona i serà presentada com a nova jugadora de l'Uni dimarts vinent

Actualitzat

La internacional Marta Xargay fitxa per l'Uni Girona i rescindeix el seu contracte amb el Dinamo de Kursk, així ho ha anunciat aquest divendres el president del club, Cayetano Pérez, al seu compte de Twitter:

 

Una de les millors bases escorta europees i 5 ideal de l'últim Eurobasket, és un bon fitxatge per suplir la baixa de Núria Martínez. La gironina torna al club de casa, d'on va marxar el 2009.

Marta Xargay, nascuda a Girona el 1990, va debutar amb tan sols 17 anys al conjunt de la seva ciutat, i és una de les components de la plantilla que va pujar a la Lliga Femenina 1. Amb una important trajectòria en diversos clubs, com el CB Avenida i el Praga, arriba procedent del Dinamo de Kursk, equip amb el qual va visitar Fontajau el 27 de novembre passat. Xargay va debutar l'any 2011 amb la selecció estatal, i des de llavors ha aconseguit un total de 7 medalles -tres d'or- i s'ha convertit en un pilar per al combinat espanyol.

 

Anar al contingut