Barça

Marta Torrejón es posiciona en la crisi de la selecció espanyola: "S'ha de fer un canvi"

La defensa del Barça, la tercera futbolista amb més internacionalitats amb Espanya, se solidaritza amb les seves companyes: "No hi ha marxa enrere", diu en una entrevista amb TV3

Àlex CastellsActualitzat

De gols amb Espanya, Marta Torrejón no en va fer gaires. Però poques jugadores poden presumir de tantes internacionalitats amb Espanya: 90. Només la superen, i des de fa poc, Alexia Putellas (98) i Jennifer Hermoso (91). De fet, la mataronina ja va plegar de la selecció espanyola fa tres anys, després del Mundial de França. Ara, tot i ser fora, se solidaritza amb les seves companyes en el conflicte amb la Federació. Així ho ha analitzat en una entrevista amb TV3.

"Tenen tot el meu suport. És una situació molt complicada, i sobretot després del comunicat que va fer la Federació. Va ser bastant dur, segons el meu parer. En el món professional, amb nois, això no passaria."

La gota que va fer vessar el got va ser l'eliminació en l'última Eurocopa davant Anglaterra. Va ser tot un sotrac per a les aspiracions reals de la selecció espanyola. Marta Torrejón no se n'amaga. Aposta per un canvi.

"Jo crec que aquesta selecció pot guanyar Anglaterra. Has d'entendre per què no poden guanyar, per què no aconsegueixen arribar més lluny. Van acabar en la mateixa posició que en l'última Eurocopa."

 

"Hi ha alguna cosa que no funciona i s'ha de fer un canvi. Quan arriba un moment que no veus futur en aquest projecte i que vas a un lloc i no estàs còmode, no pots fer bé la teva feina... Has de prendre la decisió que aquestes jugadores han pres. Quan arribes a aquest punt, a nivell personal, no hi ha marxa enrere. Has de tenir la sensació que vas amb la selecció i que aprofites el temps i no que estàs perdent 10 dies de la teva carrera."

 

Marta Torrejón, durant l'entrevista amb TV3

Al Barça li han fitxat competència amb Lucy Bronze. Però ella ja suma nou temporades sense que ningú la faci fora de l'onze. Ara bé, que Jorge Vilda ni es plantegi convocar-la.

"Jo ara estic amb les meves companyes!"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut