Márquez va sumar la setena victòria de la temporada a Misano (Reuters)
MotoGP

Márquez necessita sumar set punts més que Dovizioso en les dues pròximes curses per revalidar el títol mundial

Després de sumar la setena victòria de la temporada al Gran Premi de San Marino, el pilot de Cervera té 93 punts d'avantatge sobre Andrea Dovizioso i es podria proclamar campió de forma matemàtica a Tailàndia

Actualitzat

Marc Márquez va llançat a revalidar el títol mundial de MotoGP. De fet, a Tailàndia ja podria coronar-se campió. Ahir, al Gran Premi de San Marino, va sumar la setena victòria de la temporada. Una victòria amb el valor afegit d'haver-la aconseguit en el territori més hostil per al català.

Márquez supera Andrea Dovizioso, el segon a la classificació del Mundial, de 93 punts quan falten per disputar-se sis curses. És el moment de fer càlculs per saber en quin gran premi el tro de Cervera es pot proclamar, matemàticament, campió del món.

El pilot cerverí en tindrà prou sumant set punts més que Dovizioso en les dues pròximes curses. En la següent, a Motorland Aragó Márquez encara haurà d'esperar però en la següent, a Tailàndia, podria tenir la primera oportunitat matemàtica per adjudicar-se el títol.

Anar al contingut