Motociclisme

Marc Márquez: "La temporada ha estat gairebé perfecta"

El pilot cerverí, que acaba de guanyar la vuitena corona mundial, admet que "serà un any difícil de millorar, però quan veus Nadal o Messi veus que res és impossible"

Actualitzat

Marc Márquez té motius per estar feliç després de sumar la vuitena corona mundial, la quarta de manera consecutiva. Però el pilot de Repsol Honda, de 26 anys, manté el cap fred per analitzar la situació:

"Ha estat una temporada gairebé perfecta. No del tot, perquè recordo, per exemple, la caiguda a Austin. Quan et refies en excés és quan arriben els errors per relaxament. No es pot badar. Durant la resta de l'any sempre intentes millorar i sempre hi ha marge. Però estem molt satisfets de la feina feta. La temporada no s'ha acabat i la idea és intentar fer podi a les curses que queden. Serà un any difícil de millorar però veus gent com Nadal o Messi, que es van superant, i els agafo d'exemple."

 

Márquez assegura que no s'obsessiona per atrapar altres grans mites del motociclisme, com Giacomo Agostini, que suma 15 títols mundials, o Valentino Rossi, més recent, que en va aconseguir un més que ell, 9.    

"Serà gairebé impossible superar Agostini. Cada pilot té el seu temps. Anem col·leccionant números però a mi m'agrada viure el present i no obsessionar-me amb números ni noms. Ara en tenim vuit i l'any que ve intentarem lluitar per un títol més, però el temps dirà."

Sobre la data per a la ja tradicional festa a Cervera, de moment encara no se sap, i no només pel fet que el seu germà Àlex està en disposició de guanyar el Mundial de Moto2.

"No hi ha festa a Cervera organitzada de moment. No és per posar pressió a l'Àlex, però preferim esperar a veure què passa, a veure si ens dona una alegria. A més, no hi havia temps perquè dilluns mateix marxem cap al Japó. Ara venen tres curses seguides i físicament has d'estar bé. I quan ho celebrem, ho celebrem bé. Ara no toca, perquè en aquestes quatre curses que queden vull començar a preparar el Mundial 2020."

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut