Motor

Marc Márquez passa pel quiròfan aquest dimarts

Les primeres exploracions indicarien que el nervi no està afectat i el campió del món podria reaparèixer el 7 d'agost

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez ja és a Barcelona. El campió del món de MotoGP va aterrat a l'aeroport del Prat aquest dilluns, adolorit però optimista i de bon humor. El pilot de Cervera, que va caure aquest diumenge a Jerez, es va fracturar l'húmer del braç dret i haurà de passar aquest dimarts per quiròfan.

Márquez va anar directament a l'Hospital Dexeus a passar una primera prova que hauria permès comprovar que el nervi radial no està afectat, fet que permetria una recuperació més ràpida del pilot. D'acord amb les estimacions del doctor Xavier Mir, si el nervi no està tocat, Márquez es perdrà només el Gran Premi d'aquest cap de setmana i podrà reaparèixer en el Gran Premi de la República Txeca, que es disputarà al circuit de Brno del 7 al 9 d'agost.   

 

Pel que fa a l'operació,  Mir ha dit que primer cal fixar l'articulació, perquè l'os se soldi bé, i començar el més aviat possible la rehabilitació:

"El nostre objectiu, en principi, seria veure si pot estar en condicions per ser a Brno, però això tampoc ho puc assegurar, perquè aquesta lesió és una lesió important"   (...)  "Si el nervi radial està afectat, la força del braç es veuria afectada per la funció del mateix, i això podria retardar la recuperació entre tres setmanes i un mes"

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut