Marc Márquez, seguit del seu germà al traçat de Phillip Island
Marc Márquez, seguit del seu germà al traçat de Phillip Island (EFE)
MotoGP

Marc Márquez es queda sense pole per mil·lèsimes

Jorge Martín ha estat el més ràpid a Phillip Island, amb rècord del circuit inclòs

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez ha quedat a només 13 mil·lèsimes d'aconseguir el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi d'Austràlia de MotoGP. El pilot de Cervera ha marcat el segon millor registre, a un sospir del madrileny Jorge Martín.

Si no hagués estat per l'exhibició del pilot de Ducati, Márquez hauria sumat la segona pole des que ha tornat després de l'última operació al braç dret. El de Cervera estava a punt de batre el rècord..., però ha tingut un ensurt a la sortida del revolt 10 i, tot i salvar la caiguda, ha perdut temps.

El traçat australià, amb molts revolts d'esquerres, beneficia el de Cervera. Tercer de la sessió ha estat Pecco Bagnaia, que agafa avantatge sobre Fabio Quartararo, cinquè. Quart s'hi ha situat Aleix Espargaró.


Aldeguer, el més ràpid a Moto2

El murcià s'ha imposat en una classificació interrompuda per unes oques que han entrat a la pista i han obligat a aturar la sessió, que finalment no s'ha reprès. Augusto Fernández i Alonso López acompañaran Fermín Aldeguer en la primera línia de la graella de sortida. El madrileny de KTM Ajo partirà amb avantatge respecte al seu màxim rival en el campionat, Ai Ogura, tretzè classificat. 


Ayumu Sasaki s'emporta la pole a Moto3

El japonès ha estat el més ràpid, davant de Sergio García i Iván Ortolá. El líder del campionat, Izan Guevara, sortirà setè i intentarà proclamar-se campió del món en la seva primera bola de partit.

ARXIVAT A:
Marc MàrquezÀlex Márquez
Anar al contingut