Márquez somriu al costat de Rossi durant la roda de premsa al circuit d'Austin
MotoGP

Márquez compara l'encaixada de mans amb Rossi a fer el primer petó a una noia

El pilot de Cervera ha explicat com es va sentir després de l'encaixada de mans amb Valentino Rossi a Termas de Río Hondo en la roda de premsa prèvia al GP de les Amèriques a Austin, un dels seus circuits favorits

Actualitzat

Aquest divendres torna el Mundial de motociclisme amb els primers entrenaments lliures del Gran Premi de les Amèriques. A Austin, sempre ha guanyat Marc Márquez, que en porta sis de sis en un dels seus circuits preferits. Si a això hi sumem el recital que va fer el pilot de Cervera fa dues setmanes a l'Argentina, sembla que la victòria està assegurada.

Però a Texas al pilot català encara li pregunten per l'encaixada de mans amb Valentino Rossi a Termas de Río Hondo, un gest que ha servit per destensar la situació entre tots dos i que ha comparat amb fer el primer petó a una noia.

"Va ser un moment. Com quan fas el primer petó a una noia, és el moment! Estàvem sols... i ens vam donar la mà abans del podi. Mai he tingut cap problema, cap problema a tenir-hi una relació respectuosa."

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut