Espanyol

Marqués es perdrà el partit de Copa contra el Getafe per una lesió muscular

José Fernando Marqués no podrà jugar el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei per culpa d'un trencament als isquiotibials de la cama esquerra que el pot mantenir entre dues setmanes i un mes de baixa. Marqués, que va ser titular per segona vegada consecutiva en aquesta Lliga, es va lesionar poc abans de la mitja part contra l'Sporting de Gijón. Dimecres faran noves proves al madrileny per conèixer l'abast exacte de la lesió. Al marge de la baixa de Marqués, Pochettino tampoc podrà comptar amb el lesionat Ferran Corominas ni amb el porter camerunès Carlos Kameni, que ja es troba concentrat amb la seva selecció.

Actualitzat
En canvi, el tècnic blanc-i-blau sí que podrà recórrer als internacionals Nico Pareja, Ben Sahar i Shunsuke Nakamura si ho creu convenient, ja que, llevat de canvi d'última hora, els tres s'incorporaran a les seves seleccions una mica més tard.

Callejón, tranquil

José Callejón ha assegurat que està "tranquil", malgrat que només ha aconseguit un gol a la Lliga i que en els últims partits està disposant de bones oportunitats per ampliar el seu compte golejador. "Estic tranquil. Sóc el primer que assumeixo que tinc ocasions clares i no les materialitzo. Com a davanter que sóc, el gol se m'ha donat sempre bé, és el que sé fer i acabarà arribant. Quan fa molts partits que no marques hi fas tombs, però el millor és no pensar-hi", ha afirmat.

Callejón, titular en els últims partits, ha indicat que l'equip no està tenint gaire sort, però està convençut que els gols acabaran arribant. "És qüestió de ratxes, i ara no estem tenint sort, però confio que s'acabi", ha manifestat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut