Eriksson en una imatge d'arxiu
Eriksson en una imatge d'arxiu
Futbol

Mark Clattenburg i Jonas Eriksson seran els àrbitres de les finals de la Lliga de Campions i la Lliga Europa

La UEFA ha fet públic aquest dimarts els noms dels dos col·legiats que dirigiran les grans finals de les competicions europees de clubs, Clattenburg i Eriksson. El segon, suec, ho fa per afició

Actualitzat

Mark Clattenburg serà l'àrbitre de la final de la Lliga de Campions, que disputaran el 28 de maig, a Milà, el Reial Madrid i l'Atlètic. L'anglès, de 41 anys, ha dirigit aquesta temporada un partit dels blancs, a casa contra el PSG, en la fase de grups (1-0), i dos dels "colchoneros", la tornada dels vuitens a casa contra el PSV (0-0, van guanyar els de Simeone en els penals) i l'anada de la semifinal contra el Bayern de Munic al Calderón (1-0).

Clattenburg, al llarg de la seva carrera arbitral, ha xiulat 4 partits del Madrid, tots de Lliga de Campions, amb ple de victòries madridistes, i 7 a l'Atlètic entre Lliga de Campions, Lliga Europa i Copa de la UEFA, amb un balanç de 4 victòries, 2 empats i 1 derrota.

Per amor al futbol

L'àrbitre de l'altra final europea serà Jonas Eriksson. Aquest milionari suec, de 42 anys, que arbitra per afició i no per guanyar-se la vida, dirigirà el duel entre el Sevilla i el Liverpool el 18 de maig a Basilea. Aquesta temporada ha xiulat en una ocasió els andalusos, el partit de la fase de grups que van perdre al camp de la Juventus (2-0).

L'altra vegada que va arbitrar un partit del Sevilla, la temporada 2009-10, l'equip espanyol va guanyar al camp del Glasgow Rangers. El Liverpool l'ha xiulat en dues ocasions, amb dues derrotes dels anglesos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut