Sara Gallego (@atletismoRFEA)
Atlestisme

Mariona Garcia i Sara Gallego, bronze als campionats d'Europa sub-20

L'atleta barcelonina Mariona Garcia ha aconseguit aquest diumenge una medalla de bronze en marxa als campionats d'Europa sub-20 de Boras, Suècia, a la final de 10.000.
La turca Meryem Bekmez (44:44.50) s'ha emportat l'or seguida de la seva compatriota Evin Demir (46:38.68), que ha adelantat en el darrer quilòmetre a Mariona, bronze amb 46:50.50, rècord personal.

Sara Gallego, una altra barcelonina de 18 anys, s'ha emportat una altra medalla. L'atleta ha competit en la categoria de 400 metres tanques guanyant la medalla de bronze per darrera de la favorita, l'holandesa Femke Bol (56.25), i plata per a l'hongaresa Sara Mato, que va fer rècord nacional amb 56.89. L'atleta catalana ja va aconseguir una altra medalla de bronze fa dos anys a Tiflis a la categoría sub-18, i l'any passat va ser quarta als Mundials sub-20 de Tampere.