ACB

Mario Kasun estarà sis setmanes de baixa per una lesió al peroné de la cama dreta

El pivot del Winterthur FC Barcelona Mario Kasun estarà un mínim de sis setmanes de baixa a causa d'una fissura per estrès del peroné de la cama dreta. El croat no podrà jugar la pròxima i decisiva jornada de l'ACB ni tampoc la Copa del Rei, en cas que el conjunt blaugrana aconsegueixi la classificació per al torneig que es disputarà a Màlaga. A més, Dusko Ivanovic tampoc pot comptar amb l'escorta italià Gianluca Basile, que es va lesionar la setmana passada.

Actualitzat

Kasun no participarà en el partit del pròxim diumenge davant el CB Granada ni tampoc arribaria a temps de disputar la Copa, del 8 a l'11 de febrer. El seu primer matx de baixa serà aquest dijous a la pista de l'Eldo Nàpols, corresponent a la primera fase de l'Eurolliga, en què el Barça ja té resolt el seu pas al Top 16.

Possible retorn de Basile

A més, l'entrenador blaugrana, Dusko Ivanovic, segueix sense poder comptar amb Gianluca Basile, que encara és dubte per viatjar a Nàpols, tot i que és pràcticament segur que estarà a punt per rebre la visita del Granada al Palau. L'italià no ha jugat en els dos últims partits de l'equip per una elongació muscular que es va fer el 2 de gener, que el mantindrà prop de deu dies de baixa.

Anar al contingut