Eurolliga

Mario Hezonja, el gran protagonista del Panathinaikos-Barça

L'aler croat, tallat per Memphis, posarà a prova el liderat dels blaugranes a l'Eurolliga

Xavi LorenteActualitzat

Amb crits de SuperMario van rebre els seguidors del Panathinaikos Mario Hezonja a la seva arribada fa uns dies a Atenes. El destí ha volgut que el debut de l'aler croat amb els verds sigui aquest dimarts contra el Barça, l'equip en què es va formar i que continua tenint els seus drets a Europa. Un Hezonja jove i irregular va sortir el 2015 del Palau camí de l'NBA. En poc més de cinc anys, va vestir les samarretes Orlando, Nova York, Portland i Memphis, però no va acabar de trobar el seu lloc a la millor lliga del món. Ara reforça un Panathinaikos en hores baixes, lluny del play-off, però temible a l'OAKA, encara que sigui sense públic.

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça

"Com sempre, tots els partits a Atenes són difícils. Ells són molt forts a casa. Posen les coses molt incòmodes per als altres equips perquè tenen molta alçada. Hi ha jugadors de posició 4 que estan jugant fins i tot de posició 2, i és difícil anotar".

Després de la relliscada contra l'ASVEL, els blaugranes visiten la pista del hexacampìó d'Europa sabent que no poden fer més concessions si volen mantenir el liderat de l'Eurolliga. En el matx del Palau, el Barça va necessitar una pròrroga per superar els grecs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut