Espanyol

Mario Hermoso: "Si seguim en aquesta línia, l'equip anirà cap endavant"

El central de l'Espanyol està convençut que la classificació no reflecteix els mèrits fets per l'equip de Rubi i assegura que, si recuperen el nivell de principi de temporada, tornaran a mirar cap amunt

Actualitzat

Mario Hermoso ha assegurat en la roda de premsa posterior a l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que, si l'Espanyol recupera el bon nivell de l'inici de temporada, tornarà a mirar cap amunt i està convençut que la classificació no reflecteix els mèrits fets per l'equip de Rubi.

"A principi de temporada vam fer un gran paper i és veritat que hi ha fases on l'equip es troba en una millor dinàmica i unes altres en què no està tan fi, però el més important és que hem tornat al camí on ens trobem més còmodes tenint la pilota, fent una pressió alta i sent intensos. Hem d'intentar corregir els errors que ens penalitzen tant i crec que, si seguim en aquesta línia, l'equip anirà cap endavant. Seguim sent els mateixos jugadors que estàvem a l'inici i res ha de canviar."

El central blanc-i-blau ha admès abans de la visita a Mestalla que els està costant sumar punts a domicili, però que l'últim partit a Vila-real va ser un punt d'inflexió.

"No estem sumant punts fora de casa però a l'últim partit a Vila-real l'equip va fer un pas endavant. Capgirar un marcador tan advers en els últims 10 minuts demostra que l'equip té caràcter, que és conscient de la situació i que és injust el que es reflecteix a la classificació. Creiem que amb la nostra idea i el que proposem mereixem estar més amunt i ara el pròxim objectiu és intentar treure molts punts fora de casa perquè a casa amb la nostra afició és molt més fàcil. Ens agraden els reptes i res millor que mantenir aquesta bona ratxa en un camp com Mestalla."

Hermoso també s'ha mostrat molt tranquil sobre el seu futur i s'ha mostrat receptiu a renovar el seu contracte amb l'Espanyol, que s'acaba el 30 de juny del 2020.

"Soc una persona a qui no li influeixen ni les coses negatives ni les positives. Si et deixes influir, al final t'acaba passant factura. No és una cosa que m'hagi preocupat mai ni ara ni en un futur. Aquí estic molt bé: m'han donat l'oportunitat de competir a Primera Divisió. A l'Espanyol li estaré agraït tota la vida: és meravellós que em donessin aquesta oportunitat. Estic encantat, m'agrada molt el club i la seva filosofia, la manera d'entendre el futbol, la gent que l'envolta i, sobretot, el gran vestidor que tenim. Tinc moltíssims amics i el dia a dia és genial."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut