Espanyol

Mario Hermoso: "Necessitàvem la victòria contra un gran rival per seguir creixent"

El central madrileny, que s'ha consolidat en l'onze titular de l'Espanyol en la temporada del seu debut a la Primera Divisió, ha admès que contra el Betis no van fer el millor partit però ha destacat la importància del triomf

Actualitzat

L'Espanyol feia més d'un mes que no guanyava a casa, però ahir Gerard Moreno va posar fi a aquesta ratxa negativa. El davanter va fer l'únic gol del partit, en la victòria sobre el Betis. El partit va acabar a quarts d'onze de la nit, però aquest dimarts, a primera hora, l'equip blanc-i-blau ja ha tornat a la feina. Sessió de recuperació per als titulars; mentrestant, els suplents han començat a preparar el compromís d'aquest dissabte al camp de l'Alabès, cuer de la categoria amb només tres punts.

Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Mario Hermoso ha admès en roda de premsa que el partit contra el Betis "no va ser el millor", però necessitaven "la victòria contra un gran rival per seguir creixent".

Hermoso, central madrileny que s'ha consolidat a l'onze titular en la temporada del seu debut a Primera Divisió, ha explicat que el tècnic, Quique Sánchez Flores, li demana que mantingui aquesta dinàmica:

"Em diu que segueixi en la mateixa línia. Hem de mantenir la solidesa defensiva i créixer des de la porteria a zero. Qualsevol futbolista ve amb ganes de competir al màxim. Cal donar confiança als que volen fer el salt".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut