Mario Cipollini, al costat de la seva exdona, en una imatge d'arxiu
Ciclisme

Mario Cipollini serà jutjat per suposats maltractaments a la seva exdona

La decisió l'ha adoptada un jutge d'un tribunal de la ciutat de Lucca, a la regió de la Toscana, en relació amb uns fets que es remunten al desembre del 2016 i al gener del 2017 i pels quals l'exdona de l'exciclista italià el va denunciar el 9 de gener del 2017

Actualitzat

L'excampió mundial de ciclisme Mario Cipollini serà jutjat el proper 28 de juny a Itàlia per suposats maltractaments i actes intimidatoris contra la seva exdona, Sabrina Landucci, i amenaces contra la parella d'aquesta, l'exfutbolista Silvio Giusti, segons informen aquest dimecres els mitjans locals. La decisió l'ha presa un jutge d'un tribunal de la ciutat de Lucca, a la regió de la Toscana, en relació amb uns fets que es remunten al desembre del 2016 i al gener del 2017 i pels quals l'exdona de Cipollini el va denunciar el 9 de gener del 2017.
 
Segons la Fiscalia, l'exciclista toscà, que complirà 52 anys aquesta setmana, va cometre "un seguit d'actes lesius contra la integritat física i psicològica de l'exdona, amb cops de puny, bufetades, puntades de peu, lesions i amenaces de mort". A més, se l'acusa d'haver amenaçat la parella actual d'ella, Silvio Giusti.
 
Els advocats defensors de Cipollini, Giuseppe Napoleone i Massimo Martini, argumenten que aquest assumpte hauria d'haver estat arxivat, tal com va sol·licitar el primer fiscal que va tractar el cas, segons les mateixes fonts.

"SuperMario", sobrenom amb el qual va ser conegut durant els seus anys de glòria, podria enfrontar-se a una pena d'entre dos i sis anys de presó per un delicte de maltractament, i de sis mesos a quatre anys per assetjament. L'excorredor italià està pendent també d'afrontar un altre procés judicial al seu país per suposades lesions i amenaces a la seva germana Tiziana, també el 2017.
 
Mario Cipollini va debutar com a professional el 1989 i al llarg de la seva carrera va aconseguir el rècord de victòries d'etapa del Giro d'Itàlia, amb 42 triomfs.

Anar al contingut