Futbol internacional

Mario Balotelli: "No mereixia anar amb la selecció italiana"

El davanter del Niça explica les raons del gran moment esportiu que està vivint a la lliga francesa

Mario Balotelli està vivint un dels millors moments de la seva carrera esportiva amb el Niça (Reuters)

Mario Balotelli està sent una de les sensacions a la Ligue 1 francesa. Des que ha arribat al Niça, el davanter italià només ha estat notícia pel que fa a dins del camp. Ja porta 5 gols marcats i està demostrant del que és capaç a la gespa. Fins ara en els equips on havia jugat, Inter, Liverpool i Milan, les excentricitats i sortides de to de Balotelli havien eclipsat el seu talent amb la pilota, però sembla que a Niça ha trobat l'equilibri que necessitava per deixar de banda les polèmiques i concentrar-se en el futbol. Després de 8 jornades, l'equip francès és líder a la classificació del campionat domèstic i l'italià ha estat clau per aconseguir una fita com aquesta.

En una entrevista a Sky Sports, Mario Balotelli ha reconegut que "ha estat correcte que no el cridessin per jugar amb la selecció perquè no m'ho mereixia", però també ha deixat molt clar que farà tot el possible per tornar a entrar en els plans del combinat nacional que dirigeix Giampero Ventura.

Sobre la seva relació amb el carismàtic entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, el que li va obrir les portes de sortida, el davanter italià s'ha mostrat d'allò més respectuós i s'ha esforçat a detallar que no li guarda cap rancúnia: "Em va dir que em podia quedar, però que no era una primera opció per a ell. En la seva opinió era millor que marxés a un altre club i jugar bé."

I així ho va fer i va triar com a destí, per sorpresa de molts, el Niça. Justament, sobre aquesta decisió, Mario Balotelli ha explicat que es va decantar pel club francès pel clima i la ubicació de la ciutat: "Volia estar en un lloc tranquil però bonic."