L'expresident espanyol Mariano Rajoy en un acte amb el combinat estatal previ a l'Eurocopa del 2012
L'expresident espanyol Mariano Rajoy en un acte amb el combinat estatal previ a l'Eurocopa del 2012
mundial 2022

Mariano Rajoy tira una floreta a un blaugrana en el seu debut com a articulista esportiu

La seva condició de madridista declarat no ha estat obstacle per elogiar un jove culer

Redacció Esport3Actualitzat

No va amagar mai que començava les seves jornades de president del govern espanyol llegint la premsa esportiva. Ni que gaudia més d'una etapa del Tour que de les sessions al Congrés. Era qüestió de temps que Mariano Rajoy debutés com a articulista esportiu, i el Mundial de Qatar ha estat l'excusa perfecta.

En el primer article de la secció que ha inaugurat al digital El Debate, batejada amb el nom "Así fue (o no)", Rajoy analitza la despietada victòria de la "roja" contra Costa Rica. En un text breu de 136 paraules, Rajoy elogia la gestió dels canvis de Luis Enrique i "el golàs de Gavi". La seva condició de madridista declarat no ha estat obstacle per fer aquesta menció al blaugrana, que va superar dos rècords de precocitat d'una tacada.

Reflexions 100% Rajoy

El segon paràgraf és el que està més prenyat de la seva inconfusible retòrica, amb reflexions marca de la casa com "Alemanya és Alemanya". Tampoc hi falten els tòpics com "Aquí no hi ha rival petit". Per a diumenge, després del duel hispano-germànic, se n'espera la segona entrega.

Anar al contingut