María Vicente ha polvoritzat la seva marca personal amb un salt de 6,70 (@atletismogaf)
Atletisme

María Vicente, líder mundial en salt de llargada amb una marca de 6,70 metres

L'atleta ha aconseguit la millor marca de l'any amb 6,70 m, quinze centímetres més que la seva anterior millor marca personal

Redacció Esport3Actualitzat

L'atleta catalana María Vicente ha arrencat la temporada de pista coberta de la millor manera possible. En la seva participació al primer campionat indoor de l'any a Guipúscoa, la de l'Hospitalet ha aconseguit realitzar un salt de 6,70 m. Tenia una MMP de 6,55.

Aquest és el salt de la líder de l'any en salt de llargada:

 

Tercera al rànquing indoor històric d'Espanya

L'hepatleta, amb un concurs molt regular en què ha superat dues vegades la seva millor marca persona de 6,55, ha superat la marca de Sandra Myers i s'ha situat tercera, després de Niurka Montalvo i Concha Montaner.

María Vicente confirma així el seu gran estat de forma en aquest inici d'any, després que la setmana passada polvoritzés la seva pròpia marca als 200 metres amb 23,34.

Vicente va ser campiona d'Europa i del món sub-18 d'heptatló, la seva disciplina estrella. Però també ha aconseguit èxits importants en altres proves més individualitzades com el triple salt, el salt de llargada o diferents competicions de velocitat. El seu sostre, amb només 20 anys, sembla realment alt.

Anar al contingut