Maria Vicente a la prova de salt de llargada
Atletisme

Maria Vicente disputarà els Europeus Indoor de Torun (Polònia)

European Athletics ha cursat una invitació per a l'atleta de l'Hospitalet de Llobregat, que la setmana passada va batre el rècord d'Espanya de pentatló

Redacció Esport3Actualitzat

La planificació de la temporada estava encaminada a fer un bon campionat d'Espanya en pista coberta que li permetés guanyar-se un bitllet per als Europeus d'Atletisme de Torun (Polònia), que es disputaran entre el 5 i el 7 de març. Divendres passat Mireia Vicente va complir amb escreix i el rècord d'Espanya de pentaló que va aconseguir, amb 4.501 punts, li ha valgut el bitllet per a la cita polonesa. L'atleta de l'Hospitalet de Llobregat s'ha mostrat il·lusionada davant d'aquest nou repte, quan el president de la Federació Espanyola d'Atletisme, Raúl Chapado, li ha anunciat que European Athletics (la Federació Europea d'Atletisme) compta amb ella per als campionats:

"Estic molt contenta, intentaré fer-ho el millor possible, esgarrapar punts i apropar-me al  nou rècord d'Espanya. Tinc molt marge de millora en totes les proves, però especialment en el salt d'alçada i els 800 metres llisos. Estic entrenant-me molt bé."


Després de la decepció que va suposar l'incident durant la prova de salt de longitud el cap de setmana passat, Vicente ha aconseguit passar pàgina.

"Va ser una desgràcia, però quan vaig arribar a l'hotel tot era diferent em vaig començar a mentalitzar per a la següent prova. Ja està oblidat i ja em preparo amb força per tornar a competir."

Aquest dimecres, la decatleta catalana tornarà a la pista de Gallur per disputar el Míting Internacional de Madrid, on participarà en els 60 metres tanques.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut