Atletisme

Maria Vasco anuncia la seva retirada als 37 anys després d'estar-ne 18 en l'elit de la marxa

L'atleta catalana Maria Vasco, de 37 anys, ha anunciat aquest dimecres la seva retirada després de estar-ne 18 en l'elit de la marxa mundial. Vasco no ha pogut reprimir l'emoció quan ha anunciat que a partir d'avui deixarà de competir professionalment. Maria Vasco és l'única atleta espanyola amb medalla olímpica. Va aconseguir el bronze als 20 quilòmetres marxa als Jocs de Sidney l'any 2000.

Actualitzat

L'atleta catalana Maria Vasco, de 37 anys, ha anunciat aquest dimecres la seva retirada després de estar-ne 18 a l'elit de la marxa mundial. Vasco no ha pogut reprimir l'emoció quan ha anunciat que a partir d'avui deixarà de competir professionalment. Maria Vasco és l'única atleta espanyola amb medalla olímpica. Va aconseguir el bronze en els 20 quilòmetres marxa als Jocs de Sydney l'any 2000.

En total ha participat en cinc Jocs Olímpics des d'Atlanta 96 fins a Londres 2012. En el seu palmarès hi ha també, com a fites destacades, l'or a la Copa del Món de Chihuaha del 2010 i el bronze als Mundials d'Osaka del 2005.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut