La directiva Maria Teixidor ha comunicat la decisió a Josep Maria Bartomeu
Maria Teixidor, exsecretaria i antiga responsable del futbol femení
Barça

Maria Teixidor, primera dona de la història secretària de la junta directiva del Barça

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, és advocada, mediadora i emprenedora en el sector del "legaltech" i succeeix en el càrrec Jordi Calsamiglia

EFEActualitzat

La directiva Maria Teixidor, responsable del futbol femení, s'ha convertit en la primera dona en la història del FC Barcelona que desenvoluparà el càrrec de secretària de la junta directiva, segons ha informat l'entitat blaugrana. Maria Teixidor succeeix en el càrrec Jordi Calsamiglia, qui s'ha integrat al Comitè de Compliance i mantindrà el seu càrrec al capdavant de la presidència de la comissió de disciplina.

Teixidor, llicenciada en dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, és advocada, mediadora i emprenedora en el sector del "legaltech". Ha desenvolupat la seva carrera en l'àmbit de l'assessorament a empreses culturals, fundacions, associacions i start-ups tecnològiques i s'ha especialitzat en la resolució alternativa de conflictes, així com en l'àmbit en línia.

Es va integrar a la junta directiva el juliol del 2015 i a l'octubre d'aquell mateix any va ser nomenada vicepresidenta i secretària de la Fundació FC Barcelona, càrrecs que va desenvolupar fins a desembre del 2017 per assumir les seves noves responsabilitats a l'àrea esportiva del club. Actualment és la responsable del Futbol Femení; presidenta de la Comissió de Control i Transparència del Club, així com Presidenta del Grup Edelmira Calvetó, que és el grup impulsat per la junta amb el propòsit de recuperar el llegat de les dones en la història del FC Barcelona.

Anar al contingut