Marga Crespí (margamcj)
Natació sincronitzada

Marga Crespí denuncia que va rebre maltractaments del seu pare fins que va marxar de casa

La mallorquina ha aprofitat la seva condició de persona pública com a exesportista d'elit per fer d'altaveu a favor de la lluita d'aquesta xacra

Actualitzat

L'exnedadora de natació sincronitzada Marga Crespí ha revelat a les xarxes socials que ella, el seu germà i la seva mare van ser víctimes de maltractaments per part del seu pare. La mallorquina ha aprofitat la seva condició de persona pública com a exesportista d'elit per fer d'altaveu a favor de la lluita d'una de les xacres de la nostra societat.

 

Entrevistada als micròfons del programa "El Partidazo" de la Cadena Cope, Marga Crespí explica detalls de la seva vida que fins ara no havia gosat fer públics, però la mallorquina ha decidit fer un pas endavant:

"El maltractament va ser psicològic, que de vegades és pitjor i més complicat perquè era difícil d'explicar. No hi ha senyals. Hi ha gent que coneix el meu pare que pensa que és normal. El control que volia tenir sobre nosaltres és inexplicable. El món no pot funcionar amb gent com el meu pare. Comprava capricis amb els meus diners"

 

L'exnedadora mallorquina explica que, a dia d'avui, no té cap contacte amb el seu pare i recorda que encara té algunes de les medalles que va guanyar i que no les hi vol tornar:

"Després dels últims insults que vaig rebre fa un any, vaig bloquejar el meu pare i ja no em pot escriure. No tenim contacte"

 

Anar al contingut