Marcos Ramírez ha guanyat al circuit de Silverstone (EFE)
Motociclisme

Marcos Ramírez s'imposa al GP de la Gran Bretanya de Moto3

El pilot andalús ha aconseguit un triomf molt treballat en una cursa molt igualada fins a l'última volta per davant dels italians Tony Arbolino i Lorenzo Dalla Porta, que amplia a 14 punts el seu avantatge sobre Arón Canet a la classificació del Mundial

Actualitzat

Marcos Ramírez s'ha emportat la victòria en el Gran Premi de la Gran Bretanya de Moto3 al circuit de Silverstone. El pilot andalús ha aconseguit un triomf molt treballat en una cursa molt igualada fins a l'última volta per davant dels italians Tony Arbolino i Lorenzo Dalla Porta, que amplia a 14 punts el seu avantatge sobre Arón Canet a la classificació del Mundial.

El pilot valencià ha perdut qualsevol opció de triomf quan el gironí Albert Arenas se l'ha emportat per davant i l'ha tirat per terra. Tot i aquesta caiguda, Canet ha pogut tornar a la pista i després d'una gran remuntada ha acabat en una meritòria 13a posició, que li permet minimitzar els danys en la lluita pel títol. Amb Arenas fora de combat, l'altre català en aquesta cursa, el tortosí Jeremy Alcoba, ha finalitzat en la zona punts, en la catorzena plaça.

Anar al contingut