Viñales fa el millor temps en els tercers lliures de Le Mans
MotoGP

Viñales fa el millor temps en els tercers lliures de Le Mans; Marc Márquez cau però queda segon

Les Yamaha han dominat els entrenaments de MotoGP col·locant tres motos entre les quatre més ràpides; Ramírez ha millorat en més d'un segon el seu anterior temps, que divendres el va situar setzè, per enfilar-se a dalt de tot de la classificació de Moto3

Actualitzat

Després de la tercera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP, Maverick Viñales s'ha quedat amb el millor temps a Le Mans, seguit de Marc Márquez i Valentino Rossi; Johan Zarco ha quedat quart. 

El pilot de Cervera ja caigut, però l'accident no ha  tingut conseqüències per al líder del Mundial. El pilot d'Honda s'ha aixecat de seguida i ha pogut continuar. Això sí, en aquesta tanda no ha estat capaç de fer el millor temps, que ha quedat en mans de la Yamaha de Maverick Viñales.

Marcos Ramírez lidera Moto3 

Marcos Ramírez (KTM) li ha pres la primera plaça a l'italià Niccolo Antonelli (Honda) en la tercera i última tanda d'entrenaments lliures per al Gran Premi de França de Moto3 que aquest diumenge es disputarà al Circuit de Le Mans.

Ramírez ha millorat en més d'un segon el seu anterior temps, que divendres el va situar setzè, per enfilar-se a dalt de tot de la classificació de Moto3, encara que ho ha fet per escassament 29 mil·lèsimes de segon d'avantatge sobre l'italià, mentre que a dos dels clars favorits de la categoria, Aaron Canet (Estrella Galicia 0'0 Honda) i Jorge Martín (Honda), no els han anat les coses gaire bé.

Canet ha aconseguit la quarta plaça en els minuts finals, després de cometre alguns errors en pista, i Jorge Martín no ha pogut passar de la dotzena posició, amb el líder del Mundial, l'italià Marco Bezzecchi (KTM ), sisè.

Schrotter, el millor de Moto2

L'alemany Marcel Schrotter (Kalex) s'ha mantingut al capdavant de la taula després de la tercera tanda d'entrenaments lliures per al Gran Premi de França de Moto2, malgrat patir una caiguda en els minuts finals que l'ha obligat a veure el desenllaç recolzat en les defenses del traçat. Xavier Vierge ha quedat segon i Àlex Márquez, quart. 

 

 

 


 



 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut