De Quinto, participant en un acte de campanya del seu partit (EFE)
Futbol

Marcos de Quinto irrita l'afició del Betis en comparar l'equip andalús amb l'independentisme

El número 2 de Ciutadans a la llista per Madrid ha de demanar disculpes després de comentar que "ser independentista és com ser del Betis"

Actualitzat

Potser pel fet de ser concentrada, la campanya electoral està deixant força patinades dels polítics en campanya; uns polítics que després es veuen obligats a rectificar i a excusar-se. Una d'elles l'ha protagonitzada Marcos de Quinto, número 2 de Ciudadanos a la llista per Madrid, que en una entrevista al digital Nius ha comparat l'independentisme amb el Betis, i això ha provocat la ira dels seguidors verd-i-blancs.

"El que vulgui ser independentista, que ho sigui, però és frustrant perquè pots ser-ho tota la teva vida, però mai t'independentitzaràs. Amb tot el meu "carinyo", ser independentista és com ser del Betis: qui vulgui ser del Betis, que ho sigui, però probablement serà complicat que mai guanyi una Lliga"

Aquestes paraules han provocat la reacció a les xarxes socials d'una gran quantitat de seguidors bètics, fins al punt que el polític madrileny s'ha vist obligat a publicar un tuit per demanar disculpes.  

 

 

Anar al contingut