Marcos Alonso, últim fitxatge del Barça en el mercat d'estiu
Marcos Alonso, últim fitxatge del Barça en el mercat d'estiu
Barça

Marcos Alonso, inscrit a la Lliga

El jugador arriba lliure del Chelsea i es converteix en el darrer fitxatge blaugrana del mercat d'estiu

Redacció Esport3Actualitzat

La incorporació de dos laterals ha mantingut la directiva del Barça treballant fins a última hora del mercat de fitxatges. La Lliga va anunciar la inscripció d'Héctor Bellerín quan només faltaven dos minuts per entrar al 2 de setembre, però la de Marcos Alonso no va arribar. El Barça no tenia pressa, ja que el jugador havia rescindit el seu contracte amb el Chelsea a temps; per tant, no calia que l'operació es tanqués dintre del mercat de fitxategs.

Així doncs, el lateral esquerre ha estat inscrit a la Lliga aquest divendres, ja fora del mercat de fitxatges, i firma amb el conjunt blaugrana per una temporada, fins al 30 de juny del 2023. El jugador tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros.

D'aquesta manera, Xavi podria incloure'l a la convocatòria del partit contra el Sevilla d'aquest diumenge, quan podrien debutar tant ell com Héctor Bellerín. De fet, els dos jugadors s'han entrenat per primera vegada aquest divendres a la tarda amb els seus nous companys.

Ara el Barça té reforçats els dos laterals. De fet, a l'esquerre hi té fins a tres jugadors: Jordi Alba, Balde i Marcos Alonso. La titularitat de Balde en els darrers partits i l'intent de cessió a l'Inter d'Alba, fa pensar que el de l'Hospitalet no tindrà tants minuts com a les últimes temporades. Tot i això, Xavi ha destacat a la roda de premsa que Alba serà molt important per a l'equip aquesta temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut