El davanter del Borussia Dortmund Marco Reus és molt apreciat pels socis del Barça com a possible reforç de l'equip
Futbol

Marco Reus seria el fitxatge preferit per l'afició del Barça, seguit de prop pel madridista Isco

L'enquesta de Catalunya Ràdio sobre l'actualitat blaugrana passa als noms de futuribles. Fins a un 25% d'enquestats s'inclinen per l'internacional alemany entre les sis opcions proposades

Actualitzat

Continuem sabent més dades de l'enquesta que ha fet Catalunya Ràdio a 804 socis del F. C. Barcelona. Si el primer dia l'enquesta revelava que Joan Laporta és l'opció preferida pels socis per ser el nou president del Barça, aquest dimarts hem sabut que Marco Reus, el davanter del Borussia de Dortmund, és el jugador més desitjat per l'afició. Un 25% dels socis enquestats s'han decantat per l'alemany, seguit, això sí, de ben a prop pel madridista Isco, que capta el 20% dels vots.

En el tercer lloc se situa Koke, de l'Atlètic de Madrid, que va rebre l'estiu passat una oferta formal per part del Barça i que s'endú un 15% dels vots.

De les sis opcions plantejades en l'enquesta encarregada per Catalunya Ràdio, la menys votada és, amb diferència, la de Cristiano Ronaldo, amb un escassíssim 2%.

Molts dels enquestats, però, no es van deixar convèncer per cap de les alternatives plantejades, que incloïen també el Kun Agüero (8%) i el porter del Bayern de Munic Manuel Neuer (3%). Fins a un 27% dels socis consultats es decantarien per altres opcions a l'hora de reforçar l'equip per a la temporada que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut