Mario Ferri en el moment de saltar al terreny de joc
Mario Ferri en el moment de saltar al terreny de joc (Reuters)
Mundial 2022

Marco Ferri, el Jimmy Jump italià que desafia la seguretat del Mundial

Va saltar, entre d'altres partits, a la final de Champions entre el Barça i el Manchester United

Durant el partit que enfrontava Portugal i l'Uruguai, un espontani va saltar a la gespa vestit de Superman: Duia una bandera amb els colors de l'arc de Sant Martí i una sèrie de missatges reivindicatius com "Salvem Ucraïna" i "Respecte per les dones iranianes". Es diu Marco Ferri, però qui és exactament?

Marco Ferri, conegut com 'el falcó' italià

Porta saltant als terrenys de joc des dels 17 anys, quan tot va començar amb una aposta entre amics. De fet, s'ha fet conegut per la seva llarga trajectòria com a espontani als camps de futbol. Va ser detingut de matinada per la policia de Qatar, i ha assegurat en una entrevista a Rac1 que va ser el president de la FIFA, Gianni Infantino, qui el va ajudar en aquell moment. Finalment, ha quedat en llibertat sense càrrecs.

Un llarg currículum com a espontani

Les seves aparicions més sonades es van produir durant la final de Champions entre el Barça i el Manchester United a Wembley, la final del Mundial de Clubs del 2010 entre l'Inter de Milà i el Mazembe, en un Bèlgica-Estats Units del Mundial del 2014 o en un partit que enfrontava la Juventus contra el Nàpols.

'El falcó' també ha reconegut que ho havia intentat en aquest Mundial durant el partit entre França i Dinamarca i també en l'Espanya-Alemanya. 


 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut