Marcelo Bielsa a la banqueta del Leeds United (Foto: REUTERS)
Futbol internacional

Marcelo Bielsa reconeix que també havia espiat la resta de rivals

Després de la investigació oberta per haver enviat un ajudant a espiar un entrenament del Derby Country, el tècnic argentí del Leeds ha reconegut en roda de premsa que és un mètode que han seguit contra tots els equips de la Lliga

Actualitzat

La Lliga Anglesa de Futbol va anunciar aquest dimarts que havia obert una investigació contra el Leeds United per haver enviat un membre del cos tècnic a espiar l'entrenament del Derby Country.

El tècnic argentí Marcelo Bielsa, lluny d'amagar els fets, ho ha reconegut i, a més, ha revelat que és una pràctica habitual i que ha seguit fent amb tots els clubs de la Lliga: "Li facilitaré la investigació a la Lliga. Els donaré el que necessitin. Assumeixo qualsevol sanció que em posin."

L'entrenador ha confirmat que era una iniciativa seva i que no havia informat el club que tenia aquest pla. Bielsa, tot i això, defensa que no és un acte il·legal i que ni tan sols els suposa un gran avantatge.

"Això no és gaire útil i no et posa en una millor posició per guanyar el partit, però una forma de respectar aquest esport és conèixer els jugadors de l'altre equip."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut