Futbol

El València fa fora Marcelino i fitxa Celades de substitut

Actualitzat

El València ha comunicat aquest dimecres la destitució de Marcelino García Toral como a entrenador del primer equip, on acabava de començar la tercera temporada. L'entitat no ha donat més detalls, simplement ha agraït la feina del tècnic. El motiu: la mala relació entre Marcelino i Peter Lim, l'amo del club, arran de la planificació de la temporada. Amb Marcelino a la banqueta, el València s'ha classificat dues temporades consecutives per jugar la Champions i va guanyar la Copa la temporada passada després d'11 anys sense aixecar cap títol.

Posteriorment, el club ha emès un altre comunicat anunciant que Albert Celades és el nou entrenador del club, fins al 30 de juny de 2021 i s'ha fet la presentacíó del nou entrenador, abans de dirigir el primer entrenament.

Celades, arriba a Mestalla sense experiència com a primer entrenador a Primera. L'únic bagatge que té com a primer entrenador és haver dirigit diferents equips de categories inferiors de la selecció espanyola, i va ser l'ajudant de Lopetegui els mesos que va dirigir el Reial Madrid.

"El València sempre és un bou, sempre és un club molt difícil, és un gran, és un gegant, sabem on venim i intentarem aportar la nostra feina de la millor manera. M'han contactat per fer una feina i ho faré de la millor manera possible. Al final els entrenadors sabem que el que ens salvarà són els resultats. Independentment de la situació que es pugui generar, al final el que un entrenador intenta és posar els jugadors que li puguin ajudar a guanyar. Per tant, això és el que intentarem fer".

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut