Kittel i Coquard, frec a frec a l'esprint (Reuters)
Kittel i Coquard, frec a frec a l'esprint (Reuters)
Ciclisme

Marcel Kittel guanya l'esprint de la quarta etapa del Tour de França per només 1 mil·límetre

Per segon dia consecutiu, ha calgut la "photo-finish" per decidir el guanyador d'etapa al Tour. En aquest cas el marge no pot ser més ajustat: 1 mil·límetre

Actualitzat

L'alemany Marcel Kittel (Etixx), que s'entrena a Girona, ha estat el guanyador de la quarta etapa del Tour de França, la més llarga d'aquesta edició amb 237 quilòmetres. Ha estat necessària un dia més la "photo finish" per saber qui ha estat el primer a la meta de Llemotges. Kittel ha guanyat per un mil·límetre el francès Bryan Coquard (Direct Energie).

En els primers llocs de la classificació general no hi ha hagut canvis destacats, ja que tots els favorits al triomf final a París han entrat en el grup principal. L'eslovac Peter Sagan (Tinkof), que ha creuat la línia d'arribada tercer, ha mantingut sense problemes el mallot de líder. Més patirà en la cinquena etapa, la primera de mitja muntanya i amb final en alt.

Quatre han estat els ciclistes que han provat sort amb una escapada, el francès Alexis Cougeard  (AG2R), l'espanyol Markel Irizar (Trek Segafredo), el belga Oliver Naesen (IAM Cycling) i l'alemany Andreas Schillinger (Bora-Argon). Han arribat a tenir una diferència màxima de 5 minuts i 35 segons al quilòmetre 103.

A poc a poc, el grup principal ha anat reduint el seu marge fins a mantenir-los totalment controlats en el tram final de l'etapa. A 7 quilòmetres del final, en plena preparació de l'esprint, els tres supervivents (Cougeard ja havia cedit) han estat capturats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut