El polonès Marcin Matkowski i l'austríac Jurgen Melzer han estat els botxins de la parella catalana. (Foto: Getty Images)
Tenis

Marcel Granollers i Marc López queden eliminats a les semifinals del Masters 1000 de París-Bercy

Marcel Granollers i Marc López no jugaran la final de dobles de París-Bercy, l'últim Masters 1000 de la temporada. La parella catalana ha caigut derrotada en semifinals davant el polonès Marcin Matkowski i l'austríac Jurgen Melzer, per un clar 6-2 i 6-3.

Actualitzat

Marcel Granollers i Marc López no jugaran la final de dobles de París-Bercy, l'últim Masters 1000 de la temporada. La parella catalana ha caigut derrotada en semifinals davant el polonès Marcin Matkowski i l'austríac Jurgen Melzer, per un clar 6-2 i 6-3. Tot i la derrota, Granollers i López ja s'havien assegurat el bitllet per disputar la Copa Masters de Londres, amb la presència de les vuit millors parelles del món.

En canvi, David Ferrer no jugarà la Copa Masters que comença dilluns a Londres. L'alacantí va perdre les seves opcions en caure derrotat ahir en els quarts de final del torneig de París-Bercy contra Kei Nishikori per 3-6, 7-6 i 6-4. Un resultat que, en canvi, permet al japonès acabar la temporada com un dels vuit millors tenistes del món i, per tant, sí que serà a la capital anglesa. El partit, molt físic i jugat en bona part des del fons de la pista, es va decidir al tercer set.

Anar al contingut