Marcel Granollers, en una imatge d'arxiu
Tenis

Marcel Granollers, fora del quadre principal del torneig de Miami

El tenista català ha perdut contra el nord-americà Railly Opelka, número 58 de l'ATP, per 6-3 i 7-6

Actualitzat

Marcel Granollers ha quedat eliminat contra el nord-americà Reilly Opelka en l'última ronda de la fase prèvia del torneig de Miami. El tenista català ha perdut per 6-3 i 7-6 i ha quedat fora del quadre principal masculí.

Amb el seu potent servei, Opelka ha fet 15 punts de servei directe, tot i cometre tres dobles faltes, i ha acabat imposant-se al jugador barceloní en el seu primer enfrontament. El jugador local, de 21 anys i número 58 a l'ATP, ha batut Granollers, que actualment ocupa el lloc 111 del rànquing mundial, després d'una hora i 24 minuts de partit.

Crítiques dels tenistes a la nova instal·lació

La pluja està aigualint l'estrena de la monumental instal·lació del torneig de Miami, una adequació del pàrquing de l'Estadi dels Dolphins de futbol americà. Una reconstrucció molt americana per donar nova vida al tradicional torneig de Key Biskayne.

Renovar-se o morir, es van plantejar els organitzadors del torneig de Key Biskaine per no perdre pistonada. Era el cinquè gran torneig del món però corria el perill de morir superat per altres Masters 1000. Per això, a Miami han tingut una idea imaginativa. Adequar la gegantina esplanada del pàrquing dels Dolphins de l'NFL i convertir-la en la pista central del torneig.

Alguns tenistes han lamentat que el gegantisme del Hard Rock Stadium hagi pres el protagonisme a la tradició. Adéu a les iguanes que es passejaven per Key Biskayne, a les platges de somni i als palmerars, que donaven caliu al torneig des de feia 30 anys. Les llegendàries pistes deixen pas a unes instal·lacions luxoses, vestidors privats i gimnasos amb tots els avenços. Tom Garfinkel, director executiu del Miami Open, creu que ara han de donar una altra mena de serveis. El que no ha pogut impedir la nova instal·lació és que la pluja hagi fet suspendre aquesta matinada tota la jornada.

Anar al contingut