Tim Wellens celebra la seva segona victòria d'etapa a la Vuelta (EFE/ Kiko Huesca)
Ciclisme

Marc Soler ho prova però el "killer" Wellens s'apunta l'etapa de la Vuelta

El català de Movistar s'ha tornat a colar en l'escapada bona però li han faltat forces en l'última rampa i ha acabat cinquè. El belga Tim Wellens ha mostrat el seu instint guanyador i s'ha adjudicat la seva segona etapa en aquesta edició de la Vuelta

Marc NegreActualitzat

Marc Soler s'ha fet gran en aquesta Vuelta. Una victòria, un segon lloc i avui un nou intent que ha acabat amb un cinquè lloc. El vilanoví ha tornat a formar part de l'escapada bona de l'etapa i s'ha mostrat molt combatiu. Però tot i tenir grans galls com a companys de viatge li han faltat forces en els metres finals que picaven cap amunt a la línia d'arribada d'Ourense. El belga Tim Wellens s'ha adjudicat la victòria després d'un duel cos a cos amb el canadenc Michael Woods. És la segona victòria en aquesta Vuelta del "killer" Wellens.

 

Set ciclistes han provat l'aventura i els ha sortit bé. Els holandesos Thymen Arensman i Dylan van Baarle, el belga Tim Wellens, el canadenc Michael Woods, el francès Pierre-Luc Périchon i el txec Zdenek Stybar han acompanyat el català i s'han acabat disputant la victòria. Baixant l'últim port de tercera categoria de l'Abelaria, Soler, Stybar i Wellens han obert forat. En el peu de l'última pujada, però, els han enganxat Woods, van Baarle i Arensman. Tot s'ha decidit en els metres finals entre els dos més forts: Wellens i Woods, i el belga n'ha sortit victoriós.

A la general, cap canvi. Primoz Roglic manté el mallot vermell de líder, seguit de Carapaz i Carthy.
ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut